списък с регистрирани арендатори

Търсене на арендатори по землище:

област

община

землище


Общо 2216 регистрирани арендатори. 6401 посочени землища. страници: << 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 >>
ЗА КОНТАКТИ
Ямбол Стралджа Поляна Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Плевен Белене Петокладенци Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Плевен Левски Трънчовица Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Велико Търново Павликени Патреш Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Велико Търново Полски Тръмбеш Орловец Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Търговище Опака Горско Абланово Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Плевен Червен бряг Бресте Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Велико Търново Велико Търново Пчелище Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Русе Ветово Ветово Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Ямбол Тунджа Ханово Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Ямбол Болярово Златиница Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Плевен Долни Дъбник Долни Дъбник Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Велико Търново Павликени Батак Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Велико Търново Свищов Козловец Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Търговище Попово Козица Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Плевен Плевен Опанец Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Велико Търново Велико Търново Велико Търново Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Търговище Търговище Преселец Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Ямбол Тунджа Межда Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Разград Разград Разград Агро Корект между 10 000дка и 20 000дка за контакти
Общо 2216 регистрирани арендатори. 6401 посочени землища. страници: << 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 >>